Zaloguj się
Nie pamiętasz hasła? Zarejestruj się
Newsletter
Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.
Polityka prywatności

Polityka prywatności

Sprzedający zobowiązuje się do ochrony danych osobowych zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. "O ochronie danych osobowych". Zgodnie z tą ustawą Kupującemu przysługuje prawo do wglądu w swoje dane, do ich poprawiania oraz wniesienia żądania o zaprzestaniu ich wykorzystywania.
 
Dostęp do tych danych mają tylko nieliczne uprawnione osoby. Zgromadzonych danych osobowych nie przekazujemy, nie sprzedajemy i nie użyczamy innym podmiotom. Wykorzystujemy je jedynie na potrzeby zrealizowania zamówienia.

Klient dokonujący zakupu w sklepie wyraża zgodę na przekazanie przez Sklep jego adresu e-mail wyłącznie do Grupa Allegro Sp. z o.o. w Poznaniu oraz wyraża zgodę na przetwarzanie przez Sklep www.taknie.sklep.pl oraz przez Grupa Allegro sp. z o.o. danych takich jak adres e-mail  wyłącznie w celu wypełnienia ankiety z opinią o dokonanej transakcji w sklepie TakNie www.taknie.sklep.pl. Klient wyraża zgodę na przetwarzanie jego danych osobowych takich jak imię, nazwisko oraz adres przez Sklep wyłącznie w celu zawarcia umowy sprzedaży. Gromadzenie, zabezpieczanie oraz przetwarzanie danych osobowych przez Sklep odbywa się zgodnie z obowiązującymi przepisami ustawy z dnia 29.08.1997 r. o ochronie danych osobowych.
Administratorem danych osobowych www.taknie.sklep.pl (dalej Administrator), czyli odpowiedzialnym za zapewnienie bezpieczeństwa Twoim  danym osobowym jest:

TakNie.pl Sp. z o.o.
Ul. Karpacka 15
54-617 Wrocław
NIP 8943058253
REGON 360165239

Administrator zarejestrował u Generalnego Inspektora Ochrony Danych Osobowych (GIODO) zbiór danych o nazwie "Sklep TakNie", który znajduje się w księdze nr ____.


Niektóre składowe sklepu TakNie mogą wykorzystywać cookies  - małe pliki tekstowe wysyłane do komputera klienta identyfikujące go w sposób niezbędny do uproszczenia lub cofnięcia danej operacji. Pliki te nigdy nie są wykorzystywane przez TakNie do gromadzenia poufnych danych a w większości przypadków służą do identyfikacji powracającego na nasze strony klienta oraz do zbierania danych statystycznych wykorzystywanych wyłącznie na potrzeby firmy i nieudostępnianych osobom trzecim pod żadnym pozorem.
Mając dostęp do Internetu można skorzystać z serwisów pozwalających na wyłączenie cookies, istnieje jednak ryzyko, że spowoduje to pewne utrudnienia w składaniu zamówień - więcej w Polityka Cookies.

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Click Shop | Hosting home.pl